Muscletech Premium Whey Protein Kullananların Yorumları

-Farklı markalar denedim ve Muscletech bana oldukça rekabetçi geldi.Aslında neredeyse aynı sadece katkı maddelerinde küçük değişiklikler var.Daha önce denediğim en iyi whey,ON marka mint chocolate whey idi ancak o da shaker içinde biraz tortu bırakıyordu.Muscletech ürününde böyle bir problemim olmuyor.İyi bir ürün olduğu için bunu yazmak istedim.Ben 24 ons süt ile 40 gram protein ve 600 kalori içeren yoğun,krema kıvamında ve çikolatalı bir karışım yapıyorum.Sütle karıştırmayı tercih ediyorum çünkü krema kıvamında ve lezzetli oluyor.Suyla da iyi karışıyor ancak biraz hafif kıvamlı oluyor.Fiyatı çok iyi bu yüzden yine satın alacağımı söyleyebilirim.
-Çikolatalı olanı çok seviyorum ve yarım kaşık kahveme koyuyorum sabahları.Tadı mocha’ya benziyor böylece.5 lb paket için fiyatı oldukça iyi.Bu ürünü kesinlikle yine satın alacağım.
-Gerçekten işe yarıyor! Bence insanlar bunu denemeli,tadı iyi,her antrenman sonrası kullanıyorum.Gerçekten farkı görebiliyorum.
-Gerçekten sevdiğim bir ürün,tadı iyi ve sadece bir kaşıkla bile rahatça karıştırılabiliyor.Kesinlikle tekrar satın alacağım.
-Bu ürünü birkaç ay önce Sam’s Club’tan satın aldım ve gerçekten mükemmel.İyi karışıyor ve tadını en beğendiğim whey proteini olduğunu söyleyebilirim.Fiyatı düşük,iyi karışabiliyor ve tadı çok iyi.Kesinlikle avantajlı.
-Bu protein iyi ancak tadı biraz yapay,bunu başka bir ürün denediğinizde daha iyi anlayacaksınız .Muscletech phase 8 geçenlerde aldığım ve antrenman sonrası kullandığım iyi bir ürün.
-Bu ürün oldukça iyi ancak tam porsiyon bir ölçeğin size verdiği 1.25-1.3 ölçek porsiyon oluyor.Böylece 2 ölçek aldığınızda aslında 2.5-2.6 ölçek almış alıyorsunuz,fazlalığı atmak için basit bir mutfak terasizi önerebilirim.
-Hepsini denedim ve bu ürün harika.Kolay kolay 5 yıldız vermem.Kesinlikle tavsiye ediyorum.